Fondante Logo
2246 vizualizari

Piept de pui cu ierburi aromatice

21 Februarie 2012
Timp de preparare:
Nota: 0.0

Ingrediente:

1 legatura de patrunjel verde tocat marunt
1 lingurinta de oregano
3 catei de usturoi dati pe razatoare foarte fina
sucul de la o jumtate de lamaie
3 linguri de unt
50 grame de supa de pui
sare, piper
piept de pui

Cititi mai mult
2306 vizualizari

PORC MARINAT IN SOS DE ARDEI IUTE SI USTUROI

08 Februarie 2012
Timp de preparare:
Nota: 0.0

Ingrediente:

carne de porc (muschiulet)
vreo 2 lingurite de pasta de ardei iute
2 lingurite zahar (brun)
2 lingurite usturoi pudra
suc proaspat de lamaie
2 linguri sos de soia
2 linguri ulei
sare

Cititi mai mult
3089 vizualizari

Tocanita de pipote

25 Ianuarie 2012
Timp de preparare:
Nota: 5.0

Ingrediente:

1 caserola de pipote
1 ceapa
1 morcov mare
1/2 ardei gras si rosu
1/4 praz
1 ou
3 lg smantana
patrunjel verde
sare, piper

Cititi mai mult
2549 vizualizari

Aripioare marocane

12 Ianuarie 2012
Timp de preparare:
Nota: 5.0

Ingrediente:

o caserola de aripioare de pui
1/2 lingurita scortisoara
1/2 lingurita piper
1 lingurita pudra de usturoi
sare

pentru sos
sucul de la o portocala
2-3 linguri de melasa
2-3 linguri de zahar
pireu de la 1/2 mango
putin unt

Cititi mai mult
3679 vizualizari

Babgulyas

03 Ianuarie 2012
Timp de preparare:
Nota: 5.0

Ingrediente:

aprox 400 gr fasole uscata
carne de porc * eu am folosit de porc pentru ca la noi in casa nu se consuma carnea de vita, dar retete traditionala e cu vita
2- morcovi
1-2 radacini patrunjel
1/2 telina
1 ceapa rosie
2-3 catei de usturoi
2- lingurite de boia
1 lingura faina
galuste (facute din 2 oua si faina cat cuprinde)
patrunjel verde
sare, piper

Cititi mai mult
2972 vizualizari

Friptura inabusita de porc

14 Decembrie 2011
Timp de preparare:
Nota: 0.0

Ingrediente:

Pentru 10 portii: 1,500 kg carne de porc pentru friptură, 250 ml supa, 100 ml vin, 200 ml ulei, 400 g morcovi, 300 g mazare conservata, 300 g fasole verde conservata, 100 g făina, 1,500 kg cartofi, 250 ml lapte, 1 leg. verdeata, 150g unt, sare.

Cititi mai mult
4016 vizualizari

Carbonara cu somon

14 Decembrie 2011
Timp de preparare: 30 minute.
Nota: 5.0

Ingrediente:

paste 150g
parmezan ras 100g
cascaval ras 100g
galbenus de ou 2 buc
piper negru macinat
somon file proaspat 1 buc
smantana 2 linguri pline
kaizer 4 felii mari

Cititi mai mult
5566 vizualizari

Muschiulet de porc cu salata

14 Decembrie 2011
Timp de preparare: 1 ora si 10 minute (complexitate redusa)
Nota: 5.0

Ingrediente:

  • 2 muschiuleti de porc
  • 3 bucatele de carnat afumat de porc
  • 1 kg cartofi (cartofi de salata)
  • 1 salata mar
  • 1 limeta (pentru zeama)
  • Otet balsamic (2 - 3 linguri, dupa gust)
  • 4 andive
  • o legatura de ridichi
  • 6 sau 7 bastonase de surimi
  • 3 sau 4 linguri de ulei de masline extravirgin
  • sare, piper roz proaspat macinat, tarhon uscat, rozmarin, legume uscate
Cititi mai mult
3910 vizualizari

Rulou din pulpa de curcan la gratar

14 Decembrie 2011
Timp de preparare: 35 minute (complexitate redusa)
Nota: 3.0

Ingrediente:

1 pulpa superioara curcan (~1-1,2 kg)
5-6 feliute branza topita (cascaval)
20-30 g sunca presata
1/2 gogosar rosu murat
3 linguri ulei de masline
sare, piper, cimbru

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cititi mai mult
© Copyright 2011