Fondante Logo
2972 vizualizări

Friptura inabusita de porc

14 Decembrie 2011
Autor:
Timp de preparare:
Nota: 0.0

1 poze in galerie

Ingrediente:

Pentru 10 portii: 1,500 kg carne de porc pentru friptură, 250 ml supa, 100 ml vin, 200 ml ulei, 400 g morcovi, 300 g mazare conservata, 300 g fasole verde conservata, 100 g făina, 1,500 kg cartofi, 250 ml lapte, 1 leg. verdeata, 150g unt, sare.

Mod de preparare:

Carnea se spală, se zvântă ÅŸi se porÅ£ionează, o bucată la portie. Se sărează ÅŸi se bate uÅŸor cu ciocanul de ÅŸniÅ£ele, apoi se trec prin făină, si se înăbuşă în 1/2 din cantitatea de ulei cu puÅ£ină apă. Restul de faină se desface in câteva linguri de apă rece, se adaugă supa fierbinte, restul de ulei ÅŸi se fierbe compoziÅ£ia cca 10 minute. Sosul obtinut se strecoara, se toarna peste fripturi si se mai continua fierberea cca 20 minute.



Taguri:
Categorie: Feluri Principale
Ratingul dumneavoastră
Nota reteta
Ratingul general utilizatori
0.0


© Copyright 2011