Fondante Logo
3835 vizualizări

Carbonara cu somon

14 Decembrie 2011
Autor:
Timp de preparare: 30 minute.
Nota: 5.0

1 poze in galerie

Ingrediente:

paste 150g
parmezan ras 100g
cascaval ras 100g
galbenus de ou 2 buc
piper negru macinat
somon file proaspat 1 buc
smantana 2 linguri pline
kaizer 4 felii mari

Mod de preparare:

Se coace somonul pe gratarul incins 1 minut apoi se indeparteaza pielea. Se aseaza feliile de kaizer pe o farfurie plana si se introduc la microunde pentru aproximativ 1 minut si jumatate astfel incat grasimea se topeste iar kaizerul devine crocant apoi se pastreaza pe hartie la caldura.
Separat se introduc pastele in apa sarata care deja a inceput sa clocoteasca si in care s-a pus o lingurita de ulei.
Intr-un castron se bat cele 2 galbenusuri cu parmezanul, cascavalul si smantana.
Pastele fierte “al dente” (nu foarte tare) se scurg si se pun in castronul cu galbenusurile de oua si crema de branza si se amesteca bine.
Adaugati kaizerul crocant precum si jumatate din somonul taiat felii.
Se dispun pastele din castron pe farfurii si se completeaza cu restul de somon, se adauga piper dupa gust si cateva frunze de busuioc (de preferat proaspat). pofta buna!



Taguri: carbonara,peste,somon
Categorie: Feluri Principale
Ratingul dumneavoastră
Nota reteta
Ratingul general utilizatori
5.0


© Copyright 2011