Fondante Logo
2385 vizualizări

Tocanita de pipote

25 Ianuarie 2012
Autor: http://www.amainbucatarie.blogspot.com
Timp de preparare:
Nota: 5.0

4 poze in galerie

Ingrediente:

1 caserola de pipote
1 ceapa
1 morcov mare
1/2 ardei gras si rosu
1/4 praz
1 ou
3 lg smantana
patrunjel verde
sare, piper

Mod de preparare:

Caliti ceapa tocata intr-o tigaie, adaugati morcovul dat pe razatoare si caliti pana mai lasa din culoare.

Adaugati apoi prazul si ardeiul si mai caliti putin inainte sa adaugati pipotele bine spalatae si curate de eventualele coji. Potriviti la gust cu sare si piper.

Adaugati apa cat sa acopere pipotele si lasati la foc mic sa fiarba.
Dupa ce s-au fiert pipotele, pregatiti intr-un bol un amestec din oul batut cu smantana si adaugati incet la sos pentru a-l ingrosa.
La final adaugati si patrunjelul si serviti cu mamaliguta fierbinte.

 

Sursa : www.amainbucatarie.blogspot.com



Taguri: praz,pipote,smantana,tocanita
Categorie: Feluri Principale
Ratingul dumneavoastră
Nota reteta
Ratingul general utilizatori
5.0


© Copyright 2011