Fondante Logo
1994 vizualizări

Supa de ceapa

29 Ianuarie 2012
Autor: www.amainbucatarie.blogspot.com
Timp de preparare:
Nota: 5.0

6 poze in galerie

Ingrediente:

4 cepe taiate rondele
putin zahar
1/2 l supa de vita
putin rozmarin
ulei
sare
cateva felii de paine prajita
Caciotta de la Lactitalia

Mod de preparare:

Supa de ceapa se face dupa un concept foarte simplu: ceapa caramelizata se fierbe in putina supa de vita si se serveste cu paine prajita cu branza aleasa, topita. Pornind de aici puteti sa alegeti diferite variante gasite pe internet si sa experimentati cu aceasta supa simpla si foarte aromata.

Intr-o tigaie incepeti sa caliti ceapa in putin ulei, rozmarin si putin zahar.

Lasati la foc mic, amestecand din cand in cand pana se caramelizeaza ceapa. Nu grabiti procesul!

Adaugati supa de vita, potriviti cu sare si lasati sa fiarba putin.

Serviti cu felii de paine prajita peste, taiati cateva bucati de branza si dati la cuptor pana se topeste branza.

Serviti cu piper proaspat macinat peste.

 

www.amainbucatarie.blogspot.com



Taguri: supa,paine,ceapa,cascaval,rozmarin
Categorie: Supe si Ciorbe
Ratingul dumneavoastră
Nota reteta
Ratingul general utilizatori
5.0


© Copyright 2011