Fondante Logo
Moo Cafe

Informaţii utile

Moo Cafe

Specific:

Adresă: Palas Park, Iasi
Distanţa fată de aeroport:
Orar: L-J: 8:00am - 12:00am, V-S: 8:00am - 1:00am, D: 8:00am - 12:00am
Web: www.facebook.com/moo.iasi
Email: moo.pr.iasi@gmail.com
Telefon: 0744.508.171

Facilitaţi

facilități pt. persoane cu handicap
aer condiționat
wi-fi
parcare
terasă
acceptă card de credit
13377 vizualizări

Moo Cafe

Cafenea - Bar - Bakery

Nota : 4.4

Foto

 

Moo este noua marca a lantului de cafenele Roc-a-Fella si marcheaza inceputul unui proces de rebranding la nivel national. Ne-am inceput activitatea in anul 2005 in Iulius Mall din Iasi, cu scopul de a aduce calitatea in cestile si paharele unui public care stie ce vrea. Reteta a functionat si, in urmatorii ani aveau sa se deschida, pe rand, locatiile din Arena Mall Bacau, in 2007, AFI Palace Cotroceni, in 2009 si City Park Mall Constanta in 2010.
Am creat noul brand din dorinta de a ne diversifica si imbunatati gama de rasfaturi si din pasiunea pentru gusturile alese si sincere. Am cautat, am incercat si am selectionat atent dintre sute de retete italiene si frantuzesti de patiserie si cofetarie. Si le respectam intocmai, in propriile laboratoare, folosind intotdeauna ingrediente naturale, proaspete si originale. Si te invitam sa testezi singur rezultatul. Pentru ca ne e greu sa-ti povestim un gust. El trebuie simtit.
Vei gasi, in noile noastre locatii din Palas Park si Palas Mall Iasi, cea mai buna inghetata din tinut, cele mai gustoase tarte si cele mai grozave prajituri. Vei gasi cafea atent selectionata, de care poti sa te bucuri la noi in locatie, la fel de bine cum o poti lua si cu tine, la un pret special din zona noastra Buy & Go. Sau poti cumpara doar boabele atent selectionate ale sortimentului tau preferat, pentru a-ti savura cafeaua acasa. Tot la noi este primul loc din Iasi in care te poti delecta cu celebrele macaroons sau unde iti poti personaliza oricum doresti tortul din martipan. Patru studenti pasionati ai Facultatii de Arta vor avea grija ca rezultatul sa fie peste asteptari. 
Croissant parizian, cupe cu creme pufoase, torturi cu valuri de ciocolata adevarata, ceaiuri rare...ar mai fi multe de spus dar sunt si mai multe de gustat! Asa ca va lasam linguritele si papilele gustative sa ne judece. Suntem siguri ca si voi ne veti iubi.
Va asteptam cu drag in locatiile Moo, la Palas Mall, Palas Park si Iulius Mall Iasi.

Moo este noua marca a lantului de cafenele Roc-a-Fella si marcheaza inceputul unui proces de rebranding la nivel national. Ne-am inceput activitatea in anul 2005 in Iulius Mall din Iasi, cu scopul de a aduce calitatea in cestile si paharele unui public care stie ce vrea. Reteta a functionat si, in urmatorii ani aveau sa se deschida, pe rand, locatiile din Arena Mall Bacau, in 2007, AFI Palace Cotroceni, in 2009 si City Park Mall Constanta in 2010.Am creat noul brand din dorinta de a ne diversifica si imbunatati gama de rasfaturi si din pasiunea pentru gusturile alese si sincere. Am cautat, am incercat si am selectionat atent dintre sute de retete italiene si frantuzesti de patiserie si cofetarie. Si le respectam intocmai, in propriile laboratoare, folosind intotdeauna ingrediente naturale, proaspete si originale. Si te invitam sa testezi singur rezultatul. Pentru ca ne e greu sa-ti povestim un gust. El trebuie simtit.Vei gasi, in noile noastre locatii din Palas Park si Palas Mall Iasi, cea mai buna inghetata din tinut, cele mai gustoase tarte si cele mai grozave prajituri. Vei gasi cafea atent selectionata, de care poti sa te bucuri la noi in locatie, la fel de bine cum o poti lua si cu tine, la un pret special din zona noastra Buy & Go. Sau poti cumpara doar boabele atent selectionate ale sortimentului tau preferat, pentru a-ti savura cafeaua acasa. Tot la noi este primul loc din Iasi in care te poti delecta cu celebrele macaroons sau unde iti poti personaliza oricum doresti tortul din martipan. Patru studenti pasionati ai Facultatii de Arta vor avea grija ca rezultatul sa fie peste asteptari. Croissant parizian, cupe cu creme pufoase, torturi cu valuri de ciocolata adevarata, ceaiuri rare...ar mai fi multe de spus dar sunt si mai multe de gustat! Asa ca va lasam linguritele si papilele gustative sa ne judece. Suntem siguri ca si voi ne veti iubi.Va asteptam cu drag in locatiile Moo, la Palas Mall, Palas Park si Iulius Mall Iasi.

Ratingul dumneavoastră
Amabilitate
Ambianţă
Băuturi
Preţuri
Ratingul general utilizatori
4.3
4.6
4.6
4.3
4.4


Comentarii manager Moo Cafe
Nu există comentarii.
Comentarii facebook
© Copyright 2011