Fondante Logo
3105 vizualizări

Painici cu branza

25 Ianuarie 2012
Autor: www.amainbucatarie.blogspot.com
Timp de preparare:
Nota: 0.0

9 poze in galerie

Ingrediente:

500 grame faina
150 gr Caciotta de la Lactitalia
200 gr feta
1 lingurita praf de cop
un ou
susan

Mod de preparare:

Eu una m-am indragostit pur si simplu de aceste bunatati si ma intreb de ce nu mi-a trecut prin cap sa le fac si pana acum. Sunt foarte rapide de facut si atat de gustoase incat garantez ca nu o sa ramana nici una nemancata!

Amestecati praful de copt in faina si apoi incepeti sa framantati usor aluatul cu apa calduta. Cand incepe sa se lege adaugati branzeturile si framantati in continuare pana obtineti un aluat omogen.


Apa ceruta de aluat va depinde mult si de consistenta branzei folosite.

Formati cu mana painicile in dimensiunea dorita. Bateti oul si dati cu pensula peste painici, presarand apoi din belsug cu susan.


Dati la cuptor aproximativ 30 de minute sau pana au prins o culoare rumena.


Sunt foarte crocante si au o aroma incredibila!

 

Sursa : www.amainbucatarie.blogspot.com



Taguri: paine,oua,feta,branza,susan,painici
Categorie: Panificatie
Ratingul dumneavoastră
Nota reteta
Ratingul general utilizatori
0.0


© Copyright 2011