Fondante Logo
2408 vizualizări

PRAJITURA CU CIOCOLATA, CAFEA SI FRUCTE DE PADURE

08 Februarie 2012
Autor: http://www.amainbucatarie.blogspot.com
Timp de preparare:
Nota: 5.0

3 poze in galerie

Ingrediente:

100 gr unt
200 gr zahar
2 oua
300 gr faina
100 gr cacao
un varf de lingurita de sare
1/2 lingurita praf de copt
1/2 lingurita bicarbonat
2 linguri cafea solubila
200 gr smantana
200 gr fructe de padure

Mod de preparare:

1.Intr-un vas amestecati ingredientele uscate - faina, cacao, sare, praf de copt, bicarbonat.

2. Amestecati cafeaua cu smantana.

3. Pudrati fructele de padure cu faina.

4. Frecati bine zaharul cu untul si adaugati cate un ou, in timp ce bateti bine aluatul.

5. Adaugati treptat faina amestecata cu cacao.

6. La final, adaugati si smantana in care ati dizolvat cafeaua.

7. Apoi integrati usor in aluat fructele de padure - nu bateti cu mixerul!

8. Dati la cuptor 30-40 de minute sau pana cand scoateti o scobitoare uscata.

 

www.amainbucatarie.blogspot.com



Taguri: ciocolata,cafea,fructe de padure,prajitura
Categorie: Deserturi
Ratingul dumneavoastră
Nota reteta
Ratingul general utilizatori
5.0


© Copyright 2011