Fondante Logo
6926 vizualizări

Omleta cu ciuperci

21 Februarie 2012
Autor: www.amainbucatarie.blogspot.com
Timp de preparare:
Nota: 0.0

5 poze in galerie

Ingrediente:

100 gr ciuperci
1/2 praz (preferabil partea verde)
4 oua
50 gr lapte
sare si piper
rosii
putin ulei

Mod de preparare:

Mai intai caliti prazul impreuna cu ciupercile intr-o tigaie.

In timp ce acestea sunt pe foc, bateti binele ouale impreuna cu laptele, sarea si piperul.

Turnati amestecul de oua peste ciuperci si amestecati pana ajungeti la consistenta dorita.

*De ce adaugam lapte in omleta?
Sa o facem mai pufoasa! :) Puteti alege ce puneti - lapte, apa sau chiar si putina supa de pui. Lichidul din omleta se va incinge si evaporandu-se vor coace oale din interior, facand omleta si mai pufoasa.

De asemenea, ca sa o fac si mai pufoasa eu am obiceiul sa o iau ocazional de pe foc, sa continui amestecarea, dar sa nu ii permit sa se usuce prea tare, prea repede.

Serviti alaturi de rosii.



Taguri: ciuperci,omleta,oua,praz
Categorie: Mic dejun
Ratingul dumneavoastră
Nota reteta
Ratingul general utilizatori
0.0


© Copyright 2011