Fondante Logo
Shanghai

Informaţii utile

Shanghai

Specific:

Adresă: Palas, Iasi.
Distanţa faţa de aeroport:
Orar:
Web: shanghai.restaurantpalas@facebook.com
Email:
Telefon:
Capacitate: 148 locuri

Facilitaţi

wi-fi
parcare
aer condiționat
acceptă card de credit

Servicii

6311 vizualizări

Shanghai

Restaurant

Nota : 4.3

Foto

Shanghai Restaurant este situat în Palas Mall, în vecinătatea Librăriei Cărtureşti, şi are o suprafaţă generoasă, de 550 mp, care permite confortul a 148 de locuri. Asteptam pe toti cei care vor să se bucure de specialităţile asiatice într-un cadru intim, împreună cu familia şi prietenii, au la dispoziţie şi trei separeuri elegante, încăperi cu 10, 12 şi 26 de locuri, ideale pentru evenimentele private.
Elementul inedit al Shanghai Restaurant este dat şi de salonul pentru servirea ceaiului, un colţ amenajat in stil tradiţional chinezesc, unde clienţii pot savura o varietate de bauturi servite după ceremonial asiatic. Maeştri bucătari chinezi propun un meniu cu specialităţi autentice, arta culinară orientală fiind renumită prin mâncărurile simple, sănătoase şi cu mult rafinament. 
La Shanghai Restaurant, puteti savura aproximativ 140 de preparate, definite printr-o varietate de condimente originale, esenţe îmbietoare şi cele mai exotice reţete. Homar la aburi, creveţi jiao-yan, buchete de calamar şi nenumărate combinaţii de legume, fructe de mare şi preparate din carne de pui, raţă, vită, oaie, porc şi peşte, fac deliciul unor mese speciale. Nu lipsesc binecunoscutele preparate din orez, spaghete, supe şi salate în diverse combinaţii apetisante şi nici delicioasele deserturi. Mobilierul, decoraţiunile şi sistemul de iluminat au fost aduse din China şi îmbinate original de către un designer din Asia, care a redat întocmai ambientul tradiţional al Orientul Îndepărtat. Restaurantul va incanta cu o oferta fascinanta din marea bucatarie chinezeasca traditionala. Acordurile subtile ale muzicii ambientale, servirea ireprosabila, varietatea meniurilor dar si decorul desavarsit va sunt oferite intr-o nota de eleganta, intimitate si ospitalitate – specifice culturii chineze.

Ratingul dumneavoastră
Amabilitate
Ambianţă
Mâncare
Preţuri
Ratingul general utilizatori
5.0
4.3
4.3
3.7
4.3


Comentarii manager Shanghai
Nu există comentarii.
Comentarii facebook
© Copyright 2011