Fondante Logo
Mamma Mia

Informaţii utile

Mamma Mia

Specific:

Adresă: Bd. Ștefan cel Mare, nr. 4 (bloc Guliver)
Distanţa faţa de aeroport:
Orar:
Web: www.mammamia.ro
Email:
Telefon: 0332.466.966 / 0232.270.215 / 0747.248.758 / 0728.148.658
Capacitate: 200 locuri
0747.248.758

Facilitaţi

acceptă card de credit
wi-fi
terasă
parcare
aer condiționat

Servicii

organizare evenimente
livrare la domiciliu
10517 vizualizări

Mamma Mia

Restaurant - pizzerie

Nota : 2.8

Foto

De esti pofticios sau nu, de ai o mâncare preferata ce îti lasa gura apa doar când o privesti, în meniul nostru se regasesc produse savuroase si tentante, pe gustul fiecaruia. 

Echipa noastra de bucatari se pregateste întotdeauna pentru lunile calde ale anului – aceasta este o oportunitate grozava de a urmari feedback-ul clientilor nostri si gama variata de ingrediente de calitate de care dispunem. Dupa ce am combinat aceste doua elemente, am dezvoltat idei proaspete pentru meniul Mamma Mia, editia primavara-vara.

Speram ca vei fi la fel de multumit ca si noi de gama de produse a acestui an – am adaugat preparate noi si interesante, am condimentat cu un strop de savoare unele retete consacrate, dar ti-am pastrat si produsele preferate asa cum ti-au placut dintotdeauna.

Daca esti cu prietenii si doresti sa împarti cu ei produsul preferat, poti comanda acasa cu încredere Platourile pentru doua persoane. Acestea contin o varietate de preparate, suficiente pentru toti pofticiosii. 

Însa unele lucruri nu s-au schimbat – este în continuare foarte usor sa comanzi, iar echipa Mamma Mia iti aduce mancarea gratuit la tine acasa, asigurându-se ca beneficiezi de servire si produse de cea mai înalta calitate.

Nu uita sa încerci noile preparate Mamma Mia  - ne-ar încânta sa aflam parerea ta!

Ratingul dumneavoastră
Amabilitate
Ambianţă
Mâncare
Preţuri
Ratingul general utilizatori
3.0
2.3
3.0
3.0
2.8


Comentarii manager Mamma Mia
Nu există comentarii.
Comentarii facebook
© Copyright 2011