Fondante Logo
Buena Vista

Informaţii utile

Buena Vista

Specific:

Adresă: Str. Petru Movilă, nr.43
Distanţa faţa de aeroport:
Orar:
Web: www.buena-vista.ro
Email: office@buena-vista.ro
Telefon: 0232 242 244
Capacitate:

Facilitaţi

Servicii

8692 vizualizări

Buena Vista

Restaurant

Nota : 3.8

Galerie Video

Foto

Pe un continent atat de intins cum este America de Sud sunt multe culturi, obiceiuri si traditii care se intrepatrund si se influenteaza reciproc.

Gastronomia, bogata in arome si cu accente fanteziste, este si ea, la randul ei influentata nu doar de clima insorita si savoarea produselor locale, ci si de aceste contaminari. Meniul acestei crasmulite este unul bazat pe retete din tarile Americii de Sud, fiind completat si cu cateva retete romanesti, mai ales ciorbe care lipsesc din gastronomia sud-americana.

Felurile delicioase de mancare gatita sunt completate de gratare, salate si deserturile casei, care, acompaniate de un vin argentinian sau chilian si de muzica pasionala a celor de la Buena Vista Social Club, va vor face sa simtiti, pentru o clipa macar, savoarea continentului sudamerican.

Buena Vista este structurat pe 3 niveluri, placut amenajate, in stil sud-american: demisolul e bar unde se pot viziona si meciuri, la parter este o sala intreaga de nefumatori, iar la mansarda exista o sala de fumatori care se poate inchiria pentru diverse petreceri. De asemenea vara, clientii pot servi masa si la terasa restaurantului.

Ratingul dumneavoastră
Amabilitate
Ambianţă
Mâncare
Preţuri
Ratingul general utilizatori
4.0
3.3
4.3
3.5
3.8


Comentarii manager Buena Vista
Nu există comentarii.
Comentarii facebook
© Copyright 2011