Fondante Logo
Via Margherita

Informaţii utile

Via Margherita

Specific:

Adresă: str. Costache Negri, nr. 60, in spatele Moldova Mall, Iasi, Romania
Distanţa faţa de aeroport:
Orar: Mon - Sun:8:00 am-12:00 pm
Web: www.viamargherita.ro
Email:
Telefon: 0232.272.222
Capacitate:

Facilitaţi

aer condiționat
parcare
wi-fi

Servicii

livrare la domiciliu
5740 vizualizări

Via Margherita

Restaurant - Pizzerie

Nota : 0.0

Foto

Iesenii care au drum prin centrul Iasului se pot delecta cu bucate alese din bucataria italiana la una dintre cele mai vechi pizzerii din oras. Deschisa in 1993 de patroni italieni, Pizzeria Italiana Via Margherita, de pe strada Costache Negri, si-a schimbat de-a lungul timpului proprietarii, dar si-a pastrat specificul culinar, astfel ca produsele noastre respecta retetele originale italiene, iar clientii pot opta nu doar pentru pizza, ci si pentru alte mancaruri cu specific, care sunt preparate exact ca in Peninsula.

In afara de pizzapaste si diverse salate specifice gastronomiei italiene, restaurantul ofera si alte preparate foarte apreciate de clientii nostri, cum ar fi “panini caldi” sau o selectie completa de vinuri, atat romanesti cat si de import.

Pentru ca ne dorim sa le oferim clientilor nostri o adevarata experienta italiana, Pizzeria Italiana Via Margherita a trecut in ultimul an printr-un amplu proces de imbunatari atat in ceea ce priveste retele, care au fost cu grija alese de maestrul bucatar Claudiu Toader, cat si in ceea ce priveste interiorul.

Ratingul dumneavoastră
Amabilitate
Ambianţă
Mâncare
Preţuri
Ratingul general utilizatori
0.0
0.0
0.0
0.0
0.0


Comentarii manager Via Margherita
Nu există comentarii.
Comentarii facebook
© Copyright 2011