Fondante Logo
Oscar

Informaţii utile

Oscar

Specific:

Adresă: Str. Lascar Catargi, nr. 16
Distanţa faţa de aeroport:
Orar: Luni - Duminica: 10:30 - 02.00
Web: www.restaurant-oscar.ro
Email: oscargroupiasi@yahoo.com
Telefon: 0745.245.251
Capacitate:

Facilitaţi

parcare
terasă
wi-fi
acceptă card de credit
aer condiționat

Servicii

10148 vizualizări

Oscar

Restaurant

Nota : 4.2

Foto

Petrece clipe unice in Resturantul Oscar, un restaurant premium descris de eleganţă , calitate şi profesionalism.

Într-o atmosferă aristocratică, vă invităm să savuraţi variatele delicatese ale bucătăriei internaţionale, prezentate in porţii generoase, preparate din cele mai proaspete ingrediente atent selecţionate.

Personalul bine pregătit al restaurantului vă stă la dispoziţie pentru a face dintr-o cină sau un pranz obisnuit, o experienţă de neuitat, cu servicii de inaltă clasă.

Vino la Restaurantul Oscar şi vei găsi intimitatea si bunul gust al unei locaţii premium.

Restaurant cu specific romanesc si international, Oscar e amplasat pe dealul Copoului, pe strada Lascar Catargi, in spatele Policlinicii Mari.
Oscar te intampina cu o terasa spatioasa ce reflecta un deosebit simt estetic. Iti atrag atentia scaunele, peste noua modele de scaune si canapele, fie din ratan impletit sau lemn lacuit, toate insa integrandu-se perfect in designul restaurantului. O amenajare indrazneata si reusita.
Interiorul nu e cu nimic mai prejos, nici ca spatiu si nici ca amenajare. Culorile sunt alese pentru a defini interiorul ca unul cald si de bun gust, placut celui mai critic ochi. Tablourile cu linii, forme geometrice ii dau un aer modern iar candelabrele si spatiul destul de mare duc cu gandul la un salon vienez.
Cu siguranta stilul si eleganta sunt ca acasa aici. Muzica e fie in surdina, fie uneori lipseste si aduce un minus restaurantului, compensat insa de varful de prestari servicii care le intalniti aici.
ospatari imbracati la patru ace servesc cu profesionalism orice client pretentios.
Bucataria e bogata in preparate locale gustoase si apetisante dar si cate ceva din bucataria internationala.
Portiile sunt incredibil de mari iar preturile rezonabile. Servicii de calitate la preturi mici- iata ceva destul de rar intalnit in restaurantele din Iasi. oscar isi merita atat numele cat si cele patru stele afisate.
Desi preturile sunt mici clientela e una selecta datorita localizarii restaurantului. Fie ca vii pentru o cina romantica, o masa de afaceri sau vrei sa organizezi o nunta, o masa festiva, o aniversare, Oscar iti pune la dispozitie si resturantul si personalul.
Orele de varf sunt in preajma cinei cand in lipsa unei parcari coada masinilor parcate de o parte si cealalta a strazii ajunge destul de lunga.

Ratingul dumneavoastră
Amabilitate
Ambianţă
Mâncare
Preţuri
Ratingul general utilizatori
4.0
4.3
4.0
4.3
4.2


Comentarii manager Oscar
Nu există comentarii.
Comentarii facebook
© Copyright 2011