Fondante Logo
La Mario

Informaţii utile

La Mario

Specific:

Adresă: Str. Fagului, nr.19
Distanţa faţa de aeroport:
Orar: Luni - Duminică: 11:00 - 00:00
Web: www.restaurantlamario.ro
Email: restaurantlamario@ymail.com
Telefon: 0743 136 447
Capacitate:

Facilitaţi

terasă
wi-fi
acceptă card de credit
aer condiționat
privire panoramică
parcare
salon privat

Servicii

organizare evenimente
livrare la domiciliu
7275 vizualizări

La Mario

Restaurant

Nota : 3.4

Galerie Video

Foto

Povestea a inceput in 2003. M-am nascut in Iasi, in inima Copoului, pe strada Fagului nr.19, inconjurat de o padurice de fagi, stejari, brazi falnici si de miresmele superbe a florilor Gradinii Botanice. Am fost gandit si construit pentru voi, clientii mei, ca sa va ofer diversitati si noutati culinare, ca sa va adun la mine toata bucuria dumneavoastra: festivitati, nunti, botezuri, prezentari firme sau aniversari.

Si mai e ceva: va spun sincer ca de aici de la mine se vede dulcele targ al Iesilor, in toata frumusetea lui: ziua privelistea ofera oaspetilor mei un iz de Moldova medievala, cu cei doi strajeri monahi, manastirile Cetatuia si Galata, iar seara, uriasa intindere de luminite asemenea unei metropole europene. Daca nu ma credeti,veniti sa va convingeti!


Rapid si sigur, m-am diversificat din dorinta de a va oferi dumneavoastra, o gama variata in alegerea mancarii si a buchetului de bauturi. E pacat, cand exista atat de multa savoare in tara - cimbru, busuioc, menta, rozmarin dar si vinuri din podgorii renumite, Cotnari, Recas, Murfatlar, Segarcea Jidvei, etc. si tuica, afinata, sa ma limitez si sa nu le aduc pe toate in platourile mele pentru gustul fin al clientilor mei.


Va astept cu mare drag pe voi, clientii mei!

plata

Ratingul dumneavoastră
Amabilitate
Ambianţă
Mâncare
Preţuri
Ratingul general utilizatori
3.5
4.5
2.5
3.0
3.4


Comentarii manager La Mario
Nu există comentarii.
Comentarii facebook
© Copyright 2011