Fondante Logo
Casa Lavric

Informaţii utile

Casa Lavric

Specific:

Adresă: Stradela Sf. Athanasie, Nr. 21
Distanţa faţa de aeroport:
Orar:
Web: www.casalavriciasi.ro
Email:
Telefon: 0232 229 933
Capacitate:

Facilitaţi

acceptă card de credit
wi-fi
terasă
spațiu fumători
spațiu nefumători
salon privat
parcare
aer condiționat

Servicii

organizare evenimente
18479 vizualizări

Casa Lavric

Restaurant

Nota : 4.7

Foto

Amplasat aproape de centru, pe o straduta discreta si departe de zgomotul orasului, se afla un cochet restaurant, in interiorul unei case cu o mica curte, transformata artistic pana in cele mai mici detalii in “Restaurant Casa Lavric”.

Interiorul te intampina intr-o eleganta formala, cu un cadru verde. Decorul se vrea a fi unul al anilor ’50,cu fotografii alb negru inramate, fie ale familiei Lavric, fie cu vechiul Iasi, fie ale unor fotografi de arta abstracta, magnetofoane, masini de scris, telefoane, toate purtand amprenta timpului, precum si instrumente de cantat: clarinete, trompete, oboaie, piane. Restaurantul, apartinand renumitei interprete de muzica populara, Laura Lavric, are o vechime de ceva ani, castigandu-si reputatia prin ospitalitatea si serviciile de calitate oferite, in prezent este preluat in locatie, de un administrator ce contiunua aceasta traditie

Pe fundal poti asculta o muzica relaxanta de pian sau a excelenta muzica a anilor 80. Restaurantul dispune si de o teresa, in jurul casei , unde vara este o placere sa servesti masa. Ospatari draguti ca aspect si comportament, cu veste negre sau papion la camasa, te intampina de la intrare. Serviciul reprezinta mixul potrivit intre sarm si eficienta, unde ospitalitatea e la ea acasa.
Meniul cuprinde o mare varietate de produse internationale si locale dar si surprize gustative date de “ deliciile culinare,,.Un “must eat” e pastrama de oaie cu branza de burduf si mamaliguta. Stropita cu un vin rosu devine un deliciu. Nu se lasa mai prejos nici “autentica creatie a gastronomiei romanesti”: ciorba de burta, dar nici preparatele din vita generoase la gramaj si preparate cu mare grija de catre specialistii din bucatarie.
Casa Lavric e locul unde se vine fie pentru o masa de afaceri, relaxare, masa in familie, super petreceri, si pentru bucatele excelente, locul unde clientul, simte ospitalitatea caracteristia cum numai noi romanii stim sa o oferim.

Ratingul dumneavoastră
Amabilitate
Ambianţă
Mâncare
Preţuri
Ratingul general utilizatori
4.7
4.7
4.7
4.7
4.7


Comentarii manager Casa Lavric
Nu există comentarii.
Comentarii facebook
© Copyright 2011