Fondante Logo
Bellaria Clasic & Gourmet

Informaţii utile

Bellaria Clasic & Gourmet

Specific:

Adresă: Șos. Bucium, nr. 7
Distanţa faţa de aeroport:
Orar: Luni - duminică 10:00 - ultimul client
Web: www.bellaria.ro
Email: rezervari@bellaria.ro
Telefon: 0232.233.870 / 0332.440.811
Capacitate: 180 locuri / 250 locuri

Facilitaţi

Servicii

14007 vizualizări

Bellaria Clasic & Gourmet

Restaurant

Nota : 4.3

Galerie Video

Foto

Somptuos şi totodată intim, aşa poate fi caracterizat Restaurantul Gourmet, impresionant prin supereleganța stilului Victorian. La intrare te întâmpină tablouri cu ramele aurite, reproduceri fidele după celebrii pictori ai şcolii olandeze. Fascicole de lumină se revarsă discret pe aceste pânze făcând ca personajele conturate să prindă viaţă.

Lămpile din metal aurit care stau de veghe conferă spaţiului un aer imperial. Lampadarele şi aplicele din ceramică neagră de Spania redau locaţiei măreţia de odinioară a saloanelor regale. În interior tronează o cupolă, pictată în acelaşi stil, ce domină încăperea.

Totul este completat de un mobilier rafinat, din lemn masiv negru. Pentru petrecerile selecte, şi cele de anvergură, peretele care desparte Restaurantul Clasic de Gourmet poate fi ridicat, la final rezultând un salon mai mult decât generos, cu o capacitate de peste 400 de locuri.

Restaurantul Clasic a găzduit de-a lungul timpului cele mai frumoase petreceri şi spectacole din Iaşi. Muzica variată, mereu pe placul invitaţilor, indiferent de preferinţe, este întotdeauna completată de mâncărurile cele mai fine. Restaurantul poate găzdui an de an evenimente diverse: de la seminarii, conferinţe şi bufeturi, până la nunţi, botezuri sau evenimente de firmă.

Seară de seară ambianţa din restaurant este întreţinută de formaţia Volum Maxim. Muzica live atrage clienţii care vor să petreacă o seară mai animată în orice zi a săptămânii.

Ratingul dumneavoastră
Amabilitate
Ambianţă
Mâncare
Preţuri
Ratingul general utilizatori
5.0
5.0
3.0
4.0
4.3


Comentarii manager Bellaria Clasic & Gourmet
Nu există comentarii.
Comentarii facebook
© Copyright 2011