Fondante Logo
Ramada

Informaţii utile

Ramada

Adresă: Str. Grigore Ureche, nr. 27
Distanţa faţa de aeroport: 8,7 km
Check-in: ora 14:00
Check-out: ora 12:00
Web: www.ramadaiasi.ro
Email: reservation@ramadaia​si.ro
Telefon: 0232.256.070
Cazare: 76 camere
Sală de conferinţă: 5 săli de conferințe

Facilitaţi

aer condiționat
acceptă card de credit
seif
restaurant
parcare
wi-fi
bar
facilități pt. persoane cu handicap

Servicii

spălătorie/curățătorie
room service
călcat îmbrăcăminte
transfer aeroport
10796 vizualizări

Ramada

Hotel Restaurant

Nota : 4.6

Galerie Video

Foto

Hotelul Ramada Iasi City Center se adreseaza in mod egal turismului de afaceri si turismului de vacanta fiind amplasat chiar in centrul orasului, la numai 15 minute distanta de aeroport si la doar 7 minute de Gara Centrala dar si in vecinatatea unor obiective turistice importante: Palatul Culturii, Biserica Trei Ierarhi, Catedrala Mitropolitana, Teatrul Luceafarul, centre comerciale.

RAMADA IASI CITY CENTER si-a anuntat deschiderea operationala incepand cu vara 2008, la doi ani si jumatate de la inceperea lucrarilor si a investitiilor de reabilitare a fostului hotel Orizont si alinierea acestuia la standardele RAMADA.
Hotelul se adreseaza in mod egal turismului de afaceri si turismului de vacanta fiind
amplasat chiar in centrul orasului, la numai 15 minute distanta de aeroport si la doar 7 minute de Gara Centrala dar si in vecinatatea unor obiective turistice importante: Palatul Culturii, Biserica Trei Ierarhi, Catedrala Mitropolitana, Teatrul Luceafarul, centre comerciale.

Arhitectura moderna a cladirii si a spatiilor interioare impreuna cu frumusetea naturala a imprejurimilor, fac din hotelul Ramada Iasi City Center locatia perfecta atat pentru clientii business cat si pentru turistii veniti sa viziteze acest colt de tara plin de istorie si cultura. Apropierea de principalele obiective turistice si puncte de interes precum si linistea zonei ferite de traficul si agitatia urbana, ii asigura hotelului Ramada un amplasament ideal.
Hotelul Ramada Iasi, cochet si exclusivist, este functional in totalitate cu toate cele 76
camere reconstruite astfel incat sa respecte standardele Ramada si clasificarea internationala de 3 stele plus.

Valentine`s Day 2012

Anul acesta Valentine`s Day vine mai devreme. 
Pe 11 Februarie ai cea mai romantica invitatie in oras - dans si muzica buna, un meniu de 4 stele, sampanie din partea casei si o camera de lux oferita GRATUIT !

Toate la numai 250 lei/pereche

Ramada Iasi City Center vă oferă 5 săli de conferinţă modern echipate și cu variate opțiuni de set-up. Toate sălile sunt dotate cu flip chart-uri, proiectoare video, acces la internet wireless şi draperii negre. La cerere va fi furnizat orice alt echipament audio-video suplimentar.

Sala Roma (70 pers. / 66m2)
Este perfectă pentru evenimentele business și face legatura cu Salonul Paris unde se pot organiza petreceri, cocktailuri și alte festivități.

Sala Napoli (70 pers. / 77m2)
Similar sălii de conferinţe Roma, poate fi închiriată separat sau împreună cu sala Roma, având după acceea capacitatea de 100 persoane. Aveţi acces la balconul mezaninului care oferă vederi superbe la Palatul Culturii şi la dealurile verzi care înconjură oraşul.

Sala Tokio (36 pers. / 36m2)
Aceasta este cea mai elegantă, perfectă pentru întâlniri mai mici, cursuri şi prezentări pentru maximum 30 persoane.

Sala New York (120 pers. / 112m2)
Aceasta este cea mai mare sală de conferinţe din hotel, care poate găzdui evenimente mari, pentru maximum 120 persoane. Oferă un acces direct de afară şi un hol generos. 

Sala Paris (100 pers. / 112m2)
Este foarte potrivită și pentru evenimente organizate sau festivități de până la 100 de persoane. Pentru petreceri de companie, cocktail-uri private, prezentări și alte activități.

Tipuri camere
single 295 RON
double 347 RON
junior single 362 RON
junior double 422 RON
senior suite 615 RON
Ratingul dumneavoastră
Amabilitate
Ambianţă
Camere
Curăţenie
Preţuri
Ratingul general utilizatori
4.8
4.7
4.5
4.8
4.3
4.6


Comentarii manager Ramada
Nu există comentarii.
Comentarii facebook
© Copyright 2011