Fondante Logo
Ciric

Informaţii utile

Ciric

Adresă: Zona de agrement Ciric
Distanţa faţa de aeroport: 1,8 km
Check-in: 14:00
Check-out: 12:00
Web: www.ciric.ro
Email: office@ciric.ro
Telefon: 0232.219.000
Cazare: 60 de locuri
Sală de conferinţă: pana la 400 de locuri

Facilitaţi

Servicii

8622 vizualizări

Ciric

Hotel

Nota : 3.6

Galerie Video

Foto

Complexul Hotelier Ciric*** este situat pe malul lacului Ciric, unul dintre principalele puncte de agrement ale oraşului Iaşi. Amplasat la numai 3 km de centrul oraşului şi doar 1.8 Km de aeroport, complexul este uşor accesibil, oferind oaspeţilor atmosfera caldă şi reconfortantă pentru un excelent sejur, dar şi spaţiul oficial al unei întâlniri de afaceri, găzduind conferinţe, seminarii, training-uri, evenimente speciale.

 

Cele 3 restaurante (Grand Hotel, La Ciupercă, Restaurant Pescăresc) vă așteaptă cu meniuri variate și preparate pescărești, tradiționale și internaționale.

 

Agrement și timp liber - activități relaxante precum: plimbări cu caleașca sau sania, pe timpul iernii, plimbări într-un cadru natural deosebit, picnicuri în aer liber, ciclism, pescuit, plimbări cu barca, tenis de câmp, masaj, hair-style.

De ziua îndrăgostiților

 

PRIVEȘTE, ASCULTĂ, GUSTĂ și SIMTE EMOȚIA

 

la Complex Hotelier Ciric cu prilejul organizării celei de-a VIII-a ediții a Festivalului TIARA

 

În fiecare an Complexul Hotelier Ciric pregătește o petrecere plină de surprize pentru toți îndrăgostiții care vor să își serbeze bucuria.

 

Petrecerea va fi animată de Formația Alternativ, alături de DJ Cătălin Popescu.

 

Parada  rochiilor de mireasă va fi susținută de casa de modă Nanette și veți putea participa la o tombolă cu multe premii printre care o excursie la Paris, un weekend la munte, o plimbare cu caleașca , cazare și cină romantică la Complex Hotelier Ciric, torturi și alte surprize, momente ce vor face ca seara să fie cu totul deosebită. 

 

În cadrul petrecerii puteti admira expoziția de patiserie, artă culinară, degustări de vinuri, expoziție de decorațiuni și aranjamente, fotografii, dar și o prezentare a dansurilor de societate.

 

Romantism într-un ambient plăcut, desăvârșit de natură la numai 100 lei/persoană poate fi cadoul perfect de Ziua Îndrăgostiților.

 

Pentru detalii și rezervări ne puteți contacta la tel: 0728 880822/ 0232 272372 sau la adresa de mail: office@ciric.ro

BANCHETUL ... MEREU O AMINTIRE PLACUTA 

la COMPLEX HOTELIER CIRIC***

 

 

Ne dorim sa fim alaturi de dumneavoastra si sa oferim tuturor tinerilor ocazia de a petrece un banchet de neuitat, într-un ambient placut desavârsit de natura.

 

Un deceniu de experienta este un motiv pentru a ne acorda încrederea dumneavoastra, astfel încât sa beneficiati de servicii de cea mai buna calitate, prin rafinament si eleganta, în cadrul Complexului Hotelier Ciric.

 

Astfel, împreuna cu întreaga echipa am creat 4 pachete speciale la cele mai avantajoase preturi!

 

Detalii la T: 0232.272.372   M: 0732.003.939  

Servicii

Complexul Hotelier Ciric dispune de 3 săli de conferinţe de capacităţi diferite, de 20, 40 şi respectiv 400 de locuri, ce se adaptează fiecărui tip de eveniment organizat.

Ele sunt dotate cu aer condiţionat, microfoane cu instalaţie de sonorizare-amplificare, videoproiector, retroproiector, ecran de proiecţie, flipchart si materiale de papetarie. Succesul evenimentului organizat este asigurat şi de conectarea continuă la linia telefonică, internet şi fax.

 

Sala A este deosebit de elegantă și potrivită pentru conferințe, întâlniri  și congrese de până la 400 de persoane; beneficiază de acces la terasă și vedere spre lac.

 

Sala B este ideala pentru workshop-uri si intalniri de grup, dispune de un aranajment care faciliteaza divizarea spatiului de lucru.

 

Sala C este potrivită conferințelor, prezentărilor și întâlnirilor de până la 30 de persoane. 

Tipuri camere
single 150 RON
double 190 RON
suite 240 RON
Ratingul dumneavoastră
Amabilitate
Ambianţă
Camere
Curăţenie
Preţuri
Ratingul general utilizatori
3.0
5.0
3.0
3.0
4.0
3.6


Comentarii manager Ciric
Nu există comentarii.
Comentarii facebook
© Copyright 2011