Fondante Logo
2183 vizualizări

Tu ce faci de Food Revolution Day?

16 Mai 2012
Autor: www.naive.ro
Nota: 0.0

1 poze in galerie

Aşa cum am tot anunţat pe Facebook, sâmbătă seara, pe 19 mai, de la ora 6, facem revoluţie în ale mâncării.

De ce?

Pentru că e Food Revolution Day în toată lumea, iar noi, în naivitatea noastră, punem pariu că e loc şi de hrană sănătoasă în cămara sau frigiderul oricui.

Ce se întâmplă de Food Revolution Day?

În oraşe de peste tot din lume, oamenii vor organiza evenimente, vor dezbate, se vor informa, vor găzdui o cină (aşa cum facem noi), pentru a arăta tuturor cât de importantă este educaţia în sprijinul unei alimentaţii sănătoase. Conform World Health Organization, obezitatea s-a dublat în lume din 1980 până în prezent, iar aproape 43 de milioane de copii cu vârsta mai mică de 5 ani sunt obezi. Într-o lume ideală, ca cea la care visăm noi cu ochii deschişi, nu prea e loc de statistici triste, aşa că ia-ţi pofta de mâncare şi furculiţele şi nu mai sta pe gânduri.

Ce facem noi?

Bucătărim, ne filmăm, râdem şi consumăm numai hrană sănătoasă la Bulz & Blues, o cină delicioasă și sănătoasă. Ingredientele cele mai proaspete şi bune vor veni din Cămara lui Baciu, iar bucătăreala, de la cea mai pricepută în ale gătitului, Margo. Ne vom astâmpăra setea cu vin de la Good Point, băuturi de la Spirits şi suc de mere 100% natural, vă dați voi seama de unde. Ne vor fi alături şi prietenii de la Rofilco, care ne vor găzdui şi vor documenta video evenimentul.

Când şi unde?

Sâmbătă, 19 mai, ora 18:00, sus pe terasă, pe Strada Albineţ, nr. 1

Cine vine la Bulz & Blues?

Vom avea invitaţi de seamă, care se vor înfrupta alături de noi din bucatele gătite cu drag. Sir Blues, Vali Răcilă, va fi acolo cu noi şi ne va cânta.

Toate ca toate, dar mai lipseşte ceva. Cum ce? Cine mai bine zis. Voi! Pentru că nu vrem să luăm cina fără voi, punem la bătaie 3 invitaţii. E tare uşor! Nu trebuie decât să ne povestiţi până vineri, la ora 20:00, într-un comentariu chiar aici sau pe wall-ul evenimentului cum veţi face voi revoluţie în propriile obiceiuri de consum.

Succes!Taguri: food,Food Revolution Day
Categorie: Evenimente
Ratingul dumneavoastră
Nota eveniment
Ratingul general utilizatori
0.0


© Copyright 2011