Fondante Logo
3322 vizualizări

PROVINO AFACERI, NETWORKING, CULTURA

04 Ianuarie 2014
Autor: Fondante
Nota: 5.0

1 poze in galerie

In perioada 6 – 9 decembrie 2012, compania ABplus Events organizeaza a doua editie a Festivalului de Vin, Arta si Gastronomie PROVINO. Presedintele Onorific al celei de-a doua editii PROVINO Iasi este Prof. Dr. Univ Valeriu V. Cotea.

Conceput sub forma unui eveniment expozitional in jurul caruia a fost creata o retea de activitati conexe care promoveaza cultura vinului, Festivalul PROVINO 2012 reuneste in acelasi spatiu specialistii, antreprenorii din industria viniviticola si reprezentanti ai segmentului HoReCa din intreaga Moldova.

PROVINO faciliteaza comunicare si creearea unor legaturi de afaceri intre producatori, importatori si distribuitori de vinuri si companiile din industria conexa conexa si auxiliara, dar si comunicarea directa cu managerii din HoReCa si clientii finali din randul publicului larg.

Festivalul PROVINO 2012 antreneaza publicul vizitator in diverse domenii ale cunoasterii vinului, prin intermediul unor ateliere cu grad sporit de interactivitate realizate cu suportul somelierilor, oeneologilor si degustatorilor autorizati.Taguri:
Categorie: Evenimente
Ratingul dumneavoastră
Nota eveniment
Ratingul general utilizatori
5.0


© Copyright 2011