Fondante Logo
2720 vizualizări

Campionatul International de Gatit in aer liber

27 Februarie 2012
Autor:
Nota: 5.0

1 poze in galerie

Campionatul îÅŸi propune să aducă în România conceptul de „bucătărie-cultură”. Fie că ne place sau nu, bucătăria, generic vorbind, ocupă un spaÅ£iu extrem de important în viaÅ£a fiecăruia dintre noi.Ridicarea gătitului de la rangul de „obligaÅ£ie conjugală” la statut de artă presupune schimbarea unei mentalităţi împământenite. Campionatul InternaÅ£ional de Gătit în Aer Liber se adresează atât specialiÅŸtilor (maeÅŸtri ai artei culinare, bucătari) cât ÅŸi amatorilor (celor pasionaÅ£i de gătitul în aer liber). De ce în aer liber? Conceptul îÅŸi propune să scoată bucătarul din spaÅ£iul său tradiÅ£ional de lucru, transformându-l într-o vedetă, iar celui pasionat de gătit, să-i stimuleze imaginaÅ£ia, să-i ofere ocazia să-ÅŸi exersezetalentul, altfel decât o face de obicei. Campionatul le oferă, astfel, amândurora, oportunitatea de a se întâlni ÅŸi de a da frâu liber creativităţii (nu este impusă tematica în competiÅ£ie).

Campionatul International de Gătit in Aer Liber este o competitie culinara internationala. Este singura Competiţie Gastronomica Continentala din Romania certificata de World Association of Chefs Societies.Competitia se adreseaza atat profesionistilor, cat si amatorilor, sistemul de inscriere este organizat pe doua grupe: Profesionisti si Amatori. Fiecare grupa este jurizata separat de catre o comisie internationala.



Taguri:
Categorie: Evenimente
Ratingul dumneavoastră
Nota eveniment
Ratingul general utilizatori
5.0


© Copyright 2011