Fondante Logo
2245 vizualizări

Campionatul International de Gatit in aer liber

27 Februarie 2012
Autor:
Nota: 5.0

1 poze in galerie

Campionatul îşi propune să aducă în România conceptul de „bucătărie-cultură”. Fie că ne place sau nu, bucătăria, generic vorbind, ocupă un spaţiu extrem de important în viaţa fiecăruia dintre noi.Ridicarea gătitului de la rangul de „obligaţie conjugală” la statut de artă presupune schimbarea unei mentalităţi împământenite. Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber se adresează atât specialiştilor (maeştri ai artei culinare, bucătari) cât şi amatorilor (celor pasionaţi de gătitul în aer liber). De ce în aer liber? Conceptul îşi propune să scoată bucătarul din spaţiul său tradiţional de lucru, transformându-l într-o vedetă, iar celui pasionat de gătit, să-i stimuleze imaginaţia, să-i ofere ocazia să-şi exersezetalentul, altfel decât o face de obicei. Campionatul le oferă, astfel, amândurora, oportunitatea de a se întâlni şi de a da frâu liber creativităţii (nu este impusă tematica în competiţie).

Campionatul International de Gătit in Aer Liber este o competitie culinara internationala. Este singura Competiţie Gastronomica Continentala din Romania certificata de World Association of Chefs Societies.Competitia se adreseaza atat profesionistilor, cat si amatorilor, sistemul de inscriere este organizat pe doua grupe: Profesionisti si Amatori. Fiecare grupa este jurizata separat de catre o comisie internationala.



Taguri:
Categorie: Evenimente
Ratingul dumneavoastră
Nota eveniment
Ratingul general utilizatori
5.0


© Copyright 2011