Fondante Logo
Cafepedia

Informaţii utile

Cafepedia

Specific:

Adresă: Moldova Mall, parter
Distanţa fată de aeroport:
Orar: 08:00 - 24:00
Web: www.cafepedia.eu/cafepedia_iasi.php
Email:
Telefon: 0727.730.570

Facilitaţi

4849 vizualizări

Cafepedia

Cafenea

Nota : 5.0

Foto

Cafepedia inseamna muzica live - solisti de pian sau sax, precum si diverse trupe - jazz, rock, latin jazz, etc, lansari de carte, expozitie de fotografie, etc. Totul in jurul unei cafele bune.

Am venit in Iasi pentru ca iubim capitala culturala a Romaniei, Copoul, aleile cu tei, Palatul Culturii si nu numai. Poate tocmai de aceea am decis sa ne uitam la Palatul Culturii in fiecare dimineata in timp ce ne bem cafeaua, sa ne amintim de istorie, adica de trecut, sa ne gandim la viitor iubind prezentul, prezent care ne spune sa-i asteptam in fiecare dimineata pe cei care vor sa bea o cafea buna sau sa-si ia micul dejun, pe cei care vor un croissant sau un fresh de portocale pregatindu-se pentru ziua de munca sau pur si simplu impregnandu-se de istorie.

Suntem Cafepedia, o echipa tanara, care stie sa spuna “ buna dimineata” atat la deschidere celor care intra, cat si la inchidere, celor care, prinsi de mirajul boem si glam al unei cafenele elitiste in mijlocul unui oras istoric, uita sa mai plece acasa. Intalnirea de afaceri, pranzul cu prietenii, dupa-amiaza intre cumparaturi, seara dupa munca, noaptea la petreceri, sunt doar cateva dintre reperele a ceea ce inseamna Cafepedia. O lume intreaga intr-o emotie, intr-o stare de spirit, intr-un pahar cu bautura preferata, intr-o cesca de cafea.

Tot ceea ce poti sa crezi ca vrei sa ti se intample. Tot ceea ce nu ai fi crezut ca ti se poate intampla devine normalitate intr-o seara, la o intalnire cu cei apropiati, pe o terasa superba, intr-un oras superb, in timp ce privesti la un palat superb… Cafepedia.

Ratingul dumneavoastră
Amabilitate
Ambianţă
Băuturi
Preţuri
Ratingul general utilizatori
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0


Comentarii manager Cafepedia
Nu există comentarii.
Comentarii facebook
© Copyright 2011