Fondante Logo
9678 vizualizări

Cartofi copti umpluti

21 Februarie 2012
Autor: www.amainbucatarie.blogspot.com
Timp de preparare:
Nota: 0.0

8 poze in galerie

Ingrediente:

8 cartofi noi mari, ovali
o mana de spanac
1-2 cepe verzi
2 rosii
1/2 ardei gras
2-3 maini generoase de Pecorino de la Lactitalia
sare
ulei

Mod de preparare:

Cartofii bine spalati i-am invelit in folie de aluminiu, i-am uns usor cu ulei si i-am dat la copt in cuptor.

Cat s-au copt (nu le ia mult), am facut mica salata din frunze de spanac, ceapa, rosii si ardei.

Cand au fost gata cartofii am desfacut cu grija partea superioara a foliei si am rulat-o in jurul cartofului - este utila pentru ca va tine cartoful drept si nu il va lasa sa se rupa sub greutatea umpluturii.

Am scobit cartoful si resturile de cartof le-am adaugat in salata.

Salata, amestecata bine, sarata dupa gust (atentie, putina sare pentru ca urmeaza pecorino!) am folosit-o pentru a umple cartofii.
(a mai ramas ceva salata pe care am mancat-o cu deosebita pofta in asteptarea festinului final :) )

Am presarat deasupra Pecorino cu generozitate si am dat la cuptor din nou pana s-a rumenit branza.




Taguri: copti,cartofi,Pecorino de la Lactitalia,cuptor
Categorie: Vegetarian
Ratingul dumneavoastră
Nota reteta
Ratingul general utilizatori
0.0


© Copyright 2011