Fondante Logo
5002 vizualizări

Doamnele care fac legea in bucatarie. Top 10 cele mai influente femei in lumea gastronomiei

16 Noiembrie 2012
Autor: www.foodstory.ro
Nota: 0.0

1 poze in galerie

Daca nu ar fi existat ele, felurile de mancare si modul lor de preparare nu ar fi fost niciodata la fel. Cartile de bucate, emisiunile si proiectele in care s-au implicat i-au ajutat pe toti gurmanzii si pasionatii de bucatarie din intreaga lume, asa ca merita sa faca parte din lista cu cele mai influente 10 femei din lumea gastronomiei:

 

1. Julia Child

Julia Child si-a urmat sotul la Paris si s-a intors pe teritoriul Statelor Unite ale Americii ca chef calificat Le Cordon Bleu. Dragostea ei pentru gastronomia franceza s-a reflectat in toate cele 18 carti de bucate publicate si in emisiunile televizate pe care le-a facut, iar stilul ei savuros a cucerit inimile tuturor bucatarilor amatori.

2. Martha Stewart 

Martha Stewart este cu adevarat un nume in lumea gastronomica. Ea a pus bazele site-ului Martha Stewart Living, dar a realizat si o emisiune care ii poarta numele si a scris o multime de retete. Mai mult decat atat, revistele si produsele de promovare pe care le comercializeaza sunt populare in intreaga lume. Martha este un adevarat exemplu pentru femeile de pretutindeni.

 

Citesete mai mult pe : www.foodstory.roCategorie: Scurt Istoric
Ratingul dumneavoastră
Nota
Ratingul general utilizatori
0.0


© Copyright 2011