Cat de sanatos mancam? Dezvoltare precoce si risc de cancer, efectele carnurilor cu hormoni
In ultimii ani am tot vazut stiri despre cazuri ciudate despre copii care se lovesc de pubertate timpurie, iar degetul acuzator e indreptat catre alimentele pe care le consuma. Nimic din ce punem in gura nu mai e sigur cred parintii, care se zbat sa gaseasca hrana bio, crescuta in curtea taranului fara pesticide si fara hormoni.
Au fost suficiente cateva cazuri de copiii care s-au transformat prematur in adolescenti ca discutia asupra efectelor pe care carnea provenita de la animale crescute fortat sa reapara.
Mai multe guri de harnit, mai multe provizii necesare
Acum o jumatate de secol consumul de carne la nivel mondial era de 71 de milioane de tone. Potrivit New York Times, in 2007 consumul era de patru ori mai mare, mai ales in tarile dezvolate, iar previziunile arata ca pana in 2050 consumul se va dubla din nou. Toate astea intr-o lume in care tot mai putini sunt cei care mai cresc animale in curte, pe langa casa, cu hrana sanatoasa.
Citeste mai mult pe: www.foodstory.ro